Teamet vårt!

Team Suna-Sanik startet for alvor forrige sesong. Det å trene et langdistanse grønlandshundspann krever mange timer med  godt stell av hundene og god variert trening. Vi er nå to stykker som trener sammen, og har tilsammen et spann bestående av 13 hunder. Vi har mange store og hårete mål, og da er det ekstra godt å være to som samarbeider. Mål for vinteren er blant annet å få gjennomført Troms Quest, Kiruna Open, og Tobacco trail, men hovedmålet for vintersesongen 2018 er  vinterens vakreste eventyr, Finnmarksløpet 550 km! 

Teamet består av Marit Ånes, Geir-Ivar Vikholt, Suki, Pocahontas, Luna, Gentleman, Daik, Myra, Dex, Nuuk, Whoopi, Whisky, Tequila og Tesla, samt våre kjære samarbeidspratnere, Harstad Elektro, Dog Vitality og Berggård Amundsen. 

 

Her under vil vi presentere teamet vårt, om du vil bli en del av Team Suna-Sanik, ikke nøl med å ta kontakt på:

Marit.aanes.ma@gmail.com  eller 469 54 637

Mette.aanes@baelgros.no eller 916 00 958

 

Teltproffen

TELTPROFFEN – GARANTISTEN FOR ET VELLYKKET ARRANGEMENT

Vi er så heldige å ha et samarbeid med Teltproffen! De har store flotte telt til utleie til konkurransedyktige priser. Les mer om Teltproffen her: http://teltproffen.no/

Purktrøa gårdsbarnehage

Barnehagen ligger i landlige omgivelser med bondegårder på alle sider. Der det er tilgang på skogsområder, og ei elv som renner like nedenfor Purktrøa. barnehagen benytter seg av disse godene gjennom hele året med vår- og høstonn, foredling av det gården, naturen og nærmiljøet har å by på, og utforsker det som skjer rundt oss gjennom alle årstidene.
Les mer om purktrøa gårdsbarnehage her: 
http://xn--purktra-v1a.no/ 

Hovedsponsor Berggård Amundsen

Berggård Amundsen ble samarbeidspartnere med oss denne sesongen, og vi ser frem mot fortsettelsen! 

Mer om Berggård Amundsen finner du her:


http://www.baelgros.no/

 

Sponsor Harstad Elektro

Arbeidsplassen til Geir-Ivar som har støttet oss godt både denne sesongen og forrige sesong! Tusen takk for hjelp og støtte!🙂

Mer om Harstad Elektro finner du her: 
http://www.harstad-elektro.no/

https://www.facebook.com/Harstad-Elektro-121101897938440/

 

Sponsor Dogvitality

For å legge til rette for at hundene våre skal kunne yte godt og ha en sunn kropp, så gir vi dem Dogvitality daglig. Vi er svært fornøyde med dogvitality. Dogvitality sørger blandt annet for  stabiliserte mage og tarmfunksjoner og sikrer deg en frisk og vital hund. Dogvitality er effektiv mot  slapphet, redusert matlyst, unormal avføring (hard eller løs) og dårlig fordøyelse, samt blank og fyldig pels, normalisert røyting, myke og smidige poter, samt godt for ledd og bevegelighet. Vi er derfor stolte over å kunne samarbeide med Dogvitality, og kan med glede anbefale produktene videre.

 

Mer om Dogvitality finner du her:
http://www.vitalityinnovation.no/

https://www.facebook.com/DogVitality.no/?ref=br_rs